TRY 749
In stock
Pınarım Temizlik'ten 20. Yıla Özel İstanbul'un Her Bölgesinde Geçerli 1 Takım Koltuk Yıkama
  • Pınarım Temizlik'ten 20. Yıla Özel İstanbul'un Her Bölgesinde Geçerli 1 Takım Koltuk Yıkama
  • Pınarım Temizlik'ten 20. Yıla Özel İstanbul'un Her Bölgesinde Geçerli 1 Takım Koltuk Yıkama

Pınarım Temizlik'ten 20. Yıla Özel İstanbul'un Her Bölgesinde Geçerli 1 Takım Koltuk Yıkama

1200 ₺ 749 ₺ Var
Randevu almanız gerekmektedir.randevularınız maksimum yedi iş günü içinde verilir.randevularınızı 0212 210 64 27 - 0212 210 64 26 - 0541 210 64 27 numaralı telefonlardan bilgi ve randevu alabilirsiniz. Birden fazla kupon alabilirsiniz. 8'li koltuk için geçerlidir. İstanbul'un tüm semtlerine servisimiz mevcutur. Randevu iptalleri 24 saat önceden bildirilmelidir. Aksi takdirde fırsat kodlarınız kullanılmış sayılacaktı.

En çok zaman geçirdiğiniz, evinizin belkide en önemli eşyası koltuklarınızın hijyenik olması gerektiğinin sizde farkındaysanız Pınarım Temizlik aracılığı ile alacağınız bu hizmet tam size göre!

Alanında uzman çalışanları ile, ailenizin ve sizin sağlığınızı koruyacak en iyi hizmeti alacağınız uygun fiyatlı koltuk yıkama kampanyası için acele edin!

 

İleri tekneloji ekipmanlarla yapılacak koltuk takmı kemizliği ile ilk günkü kadar temiz ve hijyenik koltuklara sahip olacaksınız...

Sakın kaçırmayın!

Pınarım Temizlik Koltuk Yıkama Şampuanı 

Antibakteriyel - Antialerjiktir
Zengin köpüklüdür
Aktif köpük özelliği ile kirleri kolay çıkarır
Kalıntı bırakmaz
Parlaklık verir
Hoş koku verir

Pınarım Temizlik

Şirket İstanbul’un her bölgesinde temizlik, ilaçlama, jaluzi perde bakımı ve temizliği hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunmaktadır.

Pınarım temizlik Ltd Şti; çalışan personeli, kullandığı malzeme ve ekipmanlarıyla müşterilerine her zaman sağlıklı ve hijyenik ortamlar sunmaktadır.


Pınarım Temizlik Ltd Şti. 2002 yılında kurulmuştur. O günden bu güne kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam etmekteyiz. Şirketimizin hedefi maksimum müşteri ve kurum memnuniyetidir.Şirketimiz İstanbul’un her bölgesinde temizlik ,ilaçlama, jaluzi perde bakımı ve temizliği hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunmaktadır.