TRY 219
In stock
Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti
  • Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti
  • Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti
  • Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti
  • Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti
  • Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti
  • Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti
  • Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti

Funtastic Aquariums İzmir Giriş Bileti

229 ₺ 219 ₺ Var
Haftanın her günü, 10:00 – 22:00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir. Son giriş saat 21:30’dur. Koi & Vatoz besleme ayrıca ücrete tabidir. Funtastic Aquariums İzmir tarafından Greenbox tekniği ile çekilen fotoğraflar ayrıca ücrete tabidir. Bu bilet tek kişiliktir ve sadece bir giriş hakkı sağlar. Çocuk misafirler yanlarında 18 yaşından büyük bir yetişkin olmadan tesise giremezler. Ücretsiz çocuk biletleri 0-36 ay için geçerlidir. Ücretli çocuk biletleri 3-12 yaş arasındaki çocuklar için kullanılabilir. 13 yaş ve üzerindeki misafirler için yetişkin bileti uygulanmaktadır. Biletler ilgili tesis için tek seferlik giriş hakkı sağlar. Tesisten çıkış yapıldığında bilet geçersiz olacaktır. Satın alınan biletler ticari bir amaçla kullanılamaz, satılamaz. Bilet fiyatlarında yapılan promosyon ve kampanyalar birleştirilemez. 0-36 aylık çocukların girişi ücretsizdir. Ücretsiz giriş için kimlik ibraz edilmesi zorunludur. Ziyaret saatleri dönemsel kararlar ile değiştirilebilmektedir. Güncel saatler için web sitesi veya kurumsal sosyal medya hesapları ziyaret edilebilir. Funtastic Aquariums İzmir kampanya hakkında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aile boyu eğlence ve mavi dünyanın büyüleyici manzaraları Funtastic Aquariums İzmir indirimli giriş bileti kampanyası ile karşınızda!

Ege'nin ilk ve tek akvaryumu!

Yaklaşık 2.500 metrekare kapalı alan içerisinde, 2 milyon litreden fazla suyun içinde yüzlerce ilginç su altı canlısı ve Türkiye’nin yerden başlayan ilk tüneli Funtastic Aquariums İzmir’de toplam 2 milyon litreden fazla su içerisinde özel konseptler ile bütünleştirilmiş bir sergi tasarımı ile dünyanın dört bir yanından yüzlerce ilginç su altı canlısı bir arada!

6 farklı türde köpek balıkları, 4 farklı türde onlarca vatoz, tropik su altı canlıları, mürenler, dünya nehirlerinden özel türler, soğuk okyanus türleri ile yağmur ormanlarının en renkli canlıları…

Her yaştan ziyaretçinin çok merak ettiği eğitici, eğlenceli ve gizemli bir keşif macerası, Funtastic Aquariums İzmir’de sizi bekliyor!

Siz de keyif ve keşif dolu bir gün geçireceğiniz indirimli Funtastic Aquariums İzmir biletini hemen alın ve eğlenceye başlayın.

Keyifli günler dileriz!

Covid-19 Bilgilendirme

COVID-19 salgınının yayılma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında tesisimiz yayınlanan genelgeler kapsamında ziyarete kapatılabilir veya ziyaret saatleri değiştirilebilir. Böyle durumlarda alınmış olan biletlerin iadesi bilet.com sitesi üzerinden yapılabilir, güncellemeler ve açılış tarihi için tesisimizin web sitesi ve sosyal medya kanallarını takip ediniz.

Covid 19 salgını ile mücadele kapsamında, tesisimizi ziyaret eden misafirlerimizin sağlık ve güvenliğini korumak için özel güvenlik önlemler alınmıştır. Bu güvenlik önlemlerine uymak tesisimizi ziyaret eden tüm misafirlerimizin yararınadır. Bu nedenle söz konusu güvenlik önlemlerine uymayan misafirlerimizden tesisimizi terk etmesini talep etme hakkımızı saklı tutarız. Ziyaretçi, giriş bileti almakla Funtastic Aquariums İzmir Yönetimi tarafından belirlenen ziyaret şart ve koşullarını kabul etmiş olur.

Tematik Bölümler

Siren Kayalıkları
Ege mitolojisinde özel bir yeri olan Sirenler, gizemli sesleri ve ilginç şarkıları ile yakınlarından geçen denizcileri kendilerine çekerlermiş. Sesin geldiği yeri bulmaya çalışan çaresiz denizciler, kıyıya fazla yaklaşınca gemileri kayalara çarparak batarmış. Foça’da bulunan ve “Siren Kayalıkları” olarak da bilinen kıyı şeridinde bu efsaneyle ilgili bir çok hikâye anlatılır…

Tropik Denizler
Avustralya Büyük Set Resifi’nin uzaydan çıplak gözle görünen tek canlı olduğunu biliyor muydunuz? Tropik denizler bölümünde; bu ilginç dünyayı araştıran kâşifler ile dünyanın bu uzak köşelerindeki kültürlerden ilginç ve eğlenceli hikâyeler sizi bekliyor.

Köpek Balığı Laboratuvarı
Köpek balıkları herkesin son derece merak ettiği, son derece popüler ve ilginç bir türdür. Bu tür hakkındaki en ilginç bilgiler; hem bilgi panoları, hem maketler hem de interaktif dijital ekranlarda, Köpek Balığı Laboratuvarı’nda.

Batık Gemi
Akdeniz Orfozlarının istila ettiği gemi batığında, bronz gemi lumbozlarından Kon Tiki’nin salı çevresinde dolaşan biri birinden renkli balıkları görebilirsiniz.

Asya Nehirleri
Asya kültüründe su kutsal, bazı su altı canlıları ise ilahidir. Yaşayan fosiller Mersin Balıkları, Benekli Bıçak Balıkları ve Koi Balığı’nın ilginç efsanesi Asya Nehirleri bölümünde. Dünya’da ilk evcilleştirilen su altı canlısı olan Koi Balıklarını (Japon Sazanı) biberonla besleyebilirsiniz.

Kutuplar
Soğuk denizler, dünyanın en az bilinen ve insanlığın hala en çok merak ettiği sırları gizleyen özel türlere ev sahipliği yapıyor. 10 derece soğuklukta yaşayan Kurt Balıkları, Dev Atlantik Istakozları ve kutup ışıkları… Hepsi Kutup bölümünde.

Keşif Dünyası
Minik kaşiflere özel olarak hazırlanan bu renkli bölümde, onların boylarına özel, ilgi ve merakla keşfedecekleri türler Keşif Dünyası’nda.

Tünel Akvaryum
Türkiye’nin ilk yerden başlayan akvaryum tüneli Funtastic Aquarium İzmir’de! İzmir’in antik köklerine bir yolculuk. 12 İyonya kentinden biri olan Ildırı (Erythrai) ikonaları, dokuları ve hikâyesiyle bir arada…

Yağmur Ormanları
Büyük bir ağacın kovuğu içerisinde birbirinden ilginç egzotik türler ve sürüngenler Yağmur Ormanları bölümünde sizi bekliyor.

Dokun & Keşfet
Zararsız vatozları elinizle besleyip ve Milyonlarca yıldır aynı anatomiye sahip Atnalı Yengeçlerine dokunarak, çok daha yakından tanıyabilirsiniz.

Funtastic Aquariums İzmir'e nasıl ulaşım sağlanır?

Müşteri Servisleri
Westpark’ın, İzmir’in merkezi noktalarından düzenli olarak hareket eden müşteri servisleri ile ücretsiz ve konforlu bir şekilde Westpark’a ve Funtastic Aquarium İzmir’e ulaşabilirsiniz. Servis kalkış noktaları, güzergâhları ve hareket saatleri için telefonla veya sosyal medya hesaplarımızdan bilgi alabilirsiniz.

 

Metro ve Otobüs
Stadyum Metro durağından Çay Mahalle ve Gültepe dolmuşları ile veya Bornova Metro durağından Alparslan, Yeni Garaj veya Çay Mahalle dolmuşları kullanılabilir. Ayrıca Bornova Merkez’den Bornova-Osmangazi dolmuşları ile de Westpark Outlet’e rahatlıkla ulaşılabilir. Toplu ulaşımda yapılan düzenlemelere bağlı olarak bu bilgiler değişebilir. Güncel bilgiler için telefonla veya sosyal medya hesaplarımız üzerinden bilgi almayı unutmayın.

Özel Araç
E87 Çevre yolunda, Bornova’dan Karşıyaka’ya doğru giderken Bayraklı Tünellerine girmeden önce sağda bulunan akaryakıt istasyonunun içerisinden geçen bağlantı yolu ile Cengizhan Mahallesi yönlendirmelerini takip ederek ulaşılabilir. Karşıyaka’dan Bornova’ya doğru giderken tünellerden çıktıktan sonra sağ tarafta kalan akaryakıt istasyonu bağlantı yolundan Westpark’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.