TRY 349
In stock
'Mahşer-i Cümbüş' Tiyatro Bileti
  • 'Mahşer-i Cümbüş' Tiyatro Bileti

'Mahşer-i Cümbüş' Tiyatro Bileti

444 ₺ 349 ₺ Var
Mahşer-i Cümbüş denince aklımıza gülmece, gülmece ve daha çok gülmece geliyor!Oyun gelirlerimizi, Afet Platformu'nda yer alan Sivil Toplum Kuruluşları ile paylaşıyoruz   Türk tiyatrosunda bir çığır açan ve ülkemizde...

Mahşer-i Cümbüş denince aklımıza gülmece, gülmece ve daha çok gülmece geliyor!

Oyun gelirlerimizi, Afet Platformu'nda yer alan Sivil Toplum Kuruluşları ile paylaşıyoruz

 

Türk tiyatrosunda bir çığır açan ve ülkemizde doğaçlama tiyatronun öncüsü olan muhteşem oyun Mahşer-i Cümbüş, seyircisi ile buluşmaya ve herkese gülen yüzler dağıtmaya devam ediyor!

 

Enerji dolu sahne performansları, seyircisi, sıcak iletişimi ve Özlem Türay, Ayhan Taş, Ayça Işıldar Ak, Burak Satıbol, Yiğit Arı gibi muhteşem oyunculardan oluşan Mahşer-i Cümbüş ekibi sizleri mizahın ve güldürü sanatının derinliklerine çekiyor.

 

Tiyatro sahnelerine sığmayıp ekranlara dek tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan Mahşer-i Cümbüş tiyatro oyunu için uygun fiyatlı biletinizi tükenmeden alın ve sahnede canlı canlı izleme ayrıcalığını kaçırmayın!

 

İyi seyirler dileriz.

Mahşer-i Cümbüş

Türkiye'de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş sizlerle buluşuyor.

 

2001 yılı Mayıs ayında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Mahşer-i Cümbüş, aynı yıl Eylül ayında Ankara Tenedos Kafe'de "Tiyatro Sporu" gösterilerine başladı.

 

Mahşer-i Cümbüş 2003 yılının Ağustos ayında İstanbul'a taşınarak faaliyetlerini İstanbul2da sürdürdü. Mahşer-i Cümbüş kurulduğu günden bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde gösteriler sergiledi ve festivallere katıldı. Türkiye'de Modern Doğaçlama Tiyatro'nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, Doğaçlama Tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan "Tiyatro Sporu"nu Türkiye'de ilk defa seyirci ile buluşturdu.

 

Kuruluşunun 5. yılında kendi sahnesi "Mahşer-i Cümbüş Hayalhanesi"ni açtı. Ekip bugüne kadar 500'ün üzerinde “Tiyatro Sporu”, 200’ün üzerinde "Beyin Fırtınası" gösterisi yaptı.

 

Türkiye'de Modern Doğaçlama Tiyatro'nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, bir başka ilke daha imza atarak 2007 yılında Türkiye'nin ilk doğaçlama şov programı "Anında Görüntü Show"u ekranlara taşıdı ve Türk televizyonlarında yepyeni bir dönem başladı.

AYÇA IŞILDAR AK
ÖZLEM TÜRAY
BURAK SATIBOL
YİĞİT ARI
FATİH GÜNAY
GÜRAY ÖZCAN