TRY 1500
In stock
Lara Pansiyon'dan Günlük Havuz Kullanımı ve Sabah Kahvaltısı veya Öğle Yemeği Seçenekleri
  • Lara Pansiyon'dan Günlük Havuz Kullanımı ve Sabah Kahvaltısı veya Öğle Yemeği Seçenekleri

Lara Pansiyon'dan Günlük Havuz Kullanımı ve Sabah Kahvaltısı veya Öğle Yemeği Seçenekleri

1500 ₺ Var
Dışarıdan yanlarında yiyecek içecek getirmek yasaktır. Erkek erkeğe olan misafirleri kabul edemiyoruz. Havuzumuza kıyafeti zorunluluğu vardır sadece havuz kıyafetiyle (mayo) girilmektedir. Ücrete tabi yemek seçeneklerinden sadece 1 tanesi tercih edilmektedir. 09.00 - 18.00 saatleri arası geçerlidir.

Güne Lara Pansiyon’un serinletici havuzunda keyifli bir mola vererek başlayabilir, damak tadınıza göre nefis bir sabah kahvaltısı ya da leziz bir öğle yemeği seçeneğiyle gününüzü taçlandırabilirsiniz.

Kontenjanlar sınırlı olduğu için bu ayrıcalıklı ve huzur dolu günübirlik kaçamak fırsatını tükenmeden hemen yakalayın.

Kendinizi şımartacağınız bu eksiksiz havuz ve yemek keyfi için yerinizi gecikmeden ayırtın ve yazın tadını çıkarmaya hemen başlayın.


İyi eğlenceler dileriz...