[email protected] Bizi Ara: 0 (850) 333 03 23

Bozcaada - Assos Antik Kenti - Şeytan Sofrası - Ayvalık - Ayvalık Tekne Turu ve Cunda Adası

İstanbul Fırsat Bu Fırsat

Fırsat detayı

Her cuma akşamı çıkışlı Bozcaada – Assos Antik Kenti – Şeytan Sofrası – Ayvalık – Ayvalık Tekne Turu ve Cunda Adası turu ile Ege’nin en sevilen rotalarını keşfetmeye hazır olun! Tarih, doğa ve deniz keyfini bir arada sunan bu özel program, dolu dolu bir gezi deneyimi vadediyor.

Bozcaada’nın renkli sokaklarından Assos’un tarihi atmosferine, Şeytan Sofrası’nın eşsiz manzarasından Cunda Adası’nın büyüleyici dokusuna uzanan bu rota; unutulmaz anılar biriktirmek isteyenler için ideal.


Tekne turu, keşif durakları ve keyifli atmosferiyle bu özel Ege turunu kaçırmayın, hemen yerinizi ayırtın!


İyi yolculuklar dileriz...

Tur Özeti:

  • 1. Gün: Hareket
  • 2. Gün: Geyikli - Bozcaada - Ceneviz kalesi - Rum Evleri - Ayazma Plajı - Assos Antik Kenti
  • 3. Gün: Şeytan Sofrası - Ayvalık - Ayvalık Tekne Turu - İncirli Adası - Akvaryum Koyu - Ortunç Adası - Cunda Adası

Dikkat edilecekler

TEK KİŞİLİK ODA TALEP EDİLİRSE 1500 TL FARK ÖDENİR. 0-3 YAŞ ÇOCUK ÜCRETSİZ 4-11 YAŞ ÇOCUK (İKİ YETİŞKİN YANINDA KONAKLARSA) 5449 TL.

Bunlar da ilgini çekebilir

5.999 ₺
… Satın al