4 Gün Vizesiz Ohrid Üsküp Turu Kakandelen (Tetovo) - Matka Turları Dahil Ara Tatil ve Bayramı Kapsar
TRY24299
In stock
4 Gün Vizesiz Ohrid Üsküp Turu Kakandelen (Tetovo) - Matka Turları Dahil Ara Tatil ve Bayramı Kapsar
24299 ₺
Var
3 EYLÜL , 1 -29 EKİM 14 Kasım 2026
Fırsat fiyatı 2 kişilik odada kişi başı konaklama fiyatıdır. Tek kişilik konaklamalar için fiyat farkı 100 Euro olup acenteye ödenecektir.
0-2 yaş arası çocuklar için 200 Euro , 3-12 yaş arası çocuklar için ücret 23.800 TL varsa sezon farkı + sigorta ödenir.
1 -29 Ekim 14 Kasım Tarihe bağlı fiyat farkı Yok 3 Eylül Tarihe bağlı fiyat farkı kişi başı 130 Euro olup rezervasyonda acenteye ödenir.
Ohrid’de 2 gece, Üsküp’te 1 gece olmak üzere toplam 3 gece konaklama OHRID / 4*MAIVA HOTEL vb. ÜSKÜP / 4*BW TURIST HOTEL vb.
EKSTRA TUR PAKETİ:Resne-Manastır(Bitola)-Sv.Naum turu/ Ohrid Gölü’nde Tekne turu/ Otantik Restoranda Makedon Gecesi programı paket olarak alındığında Yetişkin: 150 Euro yerine 140 Euro (02-12 yaş 100 Euro yerine 90 Euro) 25 MAYIS THY EKSTRA TUR PAKETİ:Resne-Manastır(Bitola)-Sv.Naum turu/ Ohrid Gölü’nde Tekne turu/ Otantik Restoranda Makedon Gecesi programı paket olarak alındığında Yetişkin: 150 Euro yerine 140 Euro (02-12 yaş 100 Euro yerine 90 Euro)
31 GÜN KALAYA KADAR Sigorta ile iptal var.
Vizesiz seyahat özgürlüğüyle Balkanlar'ın kalbine yolculuk yapacağınız bu 4 günlük özel turda yerinizi hemen ayırtın.
Sömestr ve bayram dönemlerini de kapsayan programımızda Ohrid, Üsküp, Kalkandelen ve Matka Kanyonu'nun büyüleyici güzelliklerini keşfetme şansını yakalayın.
Sınırlı kontenjan avantajından yararlanmak ve bu unutulmaz rotayı deneyimlemek için rezervasyonunuzu sakın geciktirmeyin.