TRY 95
In stock
1 Ağustos Salı Edis Konseri ve Onlarca Aktivite Dahil İstanbul Festivali Giriş Bileti
  • 1 Ağustos Salı Edis Konseri ve Onlarca Aktivite Dahil İstanbul Festivali Giriş Bileti
  • 1 Ağustos Salı Edis Konseri ve Onlarca Aktivite Dahil İstanbul Festivali Giriş Bileti
  • 1 Ağustos Salı Edis Konseri ve Onlarca Aktivite Dahil İstanbul Festivali Giriş Bileti

1 Ağustos Salı Edis Konseri ve Onlarca Aktivite Dahil İstanbul Festivali Giriş Bileti

150 ₺ 95 ₺ Var
Konser düzeni ayaktadır. Festival alanına girişler hergün 16.00'da başlayacaktır. Sahne önündeki alana girebilmek için Sahne Önü bileti almanız gerekmektedir. Konser başlangıç saati 21.30'dur. 7 yaş ve üzeri ziyaretçiler bilete tabidir. Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser sahneleri düzeninde ve planında uygun gördüğü durumlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Çocuk atölyelerine katılım ücretsizdir. Atölyelerin kaydı festival alanında yapılmaktadır. Seçtiğiniz atölyeye doluluk oranına göre sıra alarak katılım sağlayabilirsiniz. Çocuk atölyeleri dışındaki çocuk oyun alanları ücretlidir. Çocuk oyun alanlarına festival alanında giriş ücretini ödeyerek katılım sağlayabilirsiniz. Gençlik alanında yer alacak olan E-Spor turnuvalarına katılım ücretsizdir. Turnuva kayıtları festival alanında yapılmaktadır. Seçtiğiniz turnuvaya doluluk oranına göre sıra alarak katılım sağlayabilirsiniz. Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır. Yiyecek içecek ihtiyaçlarınızı festival alanındaki kafe, restoran vb. satış noktalarından satın alarak temin edebilirsiniz.

İstanbul Festivali, tam 17 gün boyunca sanat, kültür, eğlence ve şehrin tüm ışıltısını sizlere sunacak! Edis'in sahne alacağı günlerde, festival alanı bir müzik şölenine dönüşecek. Edis'in popüler şarkılarıyla coşkulu bir atmosferde eşlik ederken, onun enerjisi ve performansıyla kendinizi müziğin ritmine kaptırabilirsiniz. Siz de bu etkileyici konser deneyimini yaşamak için indirimli festival biletlerini kaçırmayın!

İstanbul Festivali, aynı zamanda birçok farklı etkinlikle dolu bir program sunuyor. En sevdiğiniz sanatçıların muhteşem konserlerinin yanı sıra, tiyatro oyunları, çocuk atölyeleri, e-spor etkinlikleri ve geleneksel sanatların buluşma noktası olan festivalde, herkes kendi ilgi alanına uygun bir etkinlik bulabilecek. Ayrıca, festival alanında lezzet durakları da sizi bekliyor. Özenle seçilmiş sokak lezzetleriyle damaklarınızı şenlendirebilir, festival atmosferinde keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

İstanbul Festivali, 21 Temmuz'da kapılarını açıyor ve İstanbullular, özledikleri festival atmosferine kavuşacaklar! Festival Park Yenikapı'da 21 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu benzersiz festival, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte doyasıya eğlence ve kültür dolu anlar yaşayacağınız bir platform sunuyor. Unutulmaz bir müzik deneyimi için Edis'in konserine şahitlik etmek ve festivalin diğer etkinliklerinden keyif almak için indirimli biletinizi şimdi almanızı tavsiye ediyoruz. Acele edin, çünkü biletler tükenmeden elinizden kaçırmayın!

Günün Programı

17.30 Zumba Festivali 
18.15 Zumba Festivali 
21.30 Edis

Ulaşım

21 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında metro hatlarında seferler 01.00'e kadar devam edecektir. Etkinlik süresince Gece Metrosu uygulaması olan metro hatlarında Cuma günü 06.00'dan Pazar günü 00.00'a kadar seferler kesintisiz olarak yapılmaya devam edecektir.

Konser Programı

01 Ağustos 2023 - Salı -21.30 Edis
02 Ağustos 2023 - Çarşamba - 21.30 Duman
03 Ağustos 2023 - Perşembe - 22.30 Sefo
04 Ağustos 2023 - Cuma -20.00 Blok3 21.15 Motive 22.30 Ceza
05 Ağustos 2023 - Cumartesi - 22.30 Dolu Kadehi Ters Tut
06 Ağustos 2023 - Pazar - 22.30 Sıla

Golden Circle Ayrıcalıkları

Müzik tutkunları için fantastik bir hayal gerçekleşiyor, İstanbul Festivali'nin muhteşem atmosferinde sahnenin tam ortasında unutulmaz bir konser deneyimi sizi bekliyor! Sınırlı sayıdaki Golden Circle bileti ile bu benzersiz fırsata sahip olabilir ve sevdiğin sanatçılarla göz göze gelerek müziğin büyülü dünyasına kapılarını aralayabilirsin.

Golden Circle bileti alanlar festival alanında sahne önü girişinin yanındaki yönetim ofisinden bilekliklerini alıp direkt Golden Circle alanına giriş yapacak, konser boyunca sunulan özel ikramlar sayesinde müziğin büyülü ritmine kendilerini kaptıracaklar ve doyasıya bir müzik şöleninin tadını çıkaracaklar.

 

Bu deneyimi sınırlı sayıda kişi yaşayabilecek! Golden Circle biletiyle hayatının en özel konserine adım at! Müzik dolu bir geceye doğru yolculuğa çıkmak için biletini hemen al ve bu büyülü serüvene katıl!