TRY 262.65
In stock
Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti
  • Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti

Viaport Marina Tuzla Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Timsah Park Giriş Bileti

309 TL 262.65 TL Var
Kampanya Aslanpark, Viasea Akvaryum ve Timsahpark için geçerlidir. Bu kampanya, başka indirim veya kampanyalar birleştirilemez. Via Entertainment kampanya hakkında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya sadece T.C. vatandaşları için geçerlidir. Bilet satın alan misafirlerin T.C. kimlik numarası ibraz etmeleri zorunludur. T.C. kimlik numarası ibraz edilmediği taktirde bilet kullanılamayacaktır. It is compulsory for visitors, who purchase ticket, to submit their Turkish Identity Number. Tickets will not be available unless Turkish Identity Number is submitted. Girişlerde tüm misafirlerin T.C. Kimlik kartını göstermesi zorunludur. Çalışma saatlerimiz; Aslan Park ve ViaSea Akvaryum için 10.00-18.00 dir. 0-36 ay arası çocuklar ücretsizdir. Çocuk bileti 3-13 yaş aralığını kapsamaktadır. Viaport Marina Tuzla kampanya hakkında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Timsah Besleme ve Kaplumbağa Besleme ek ücrete tabidir.

Keşfetmek için tek bilet! Ramazan Ayında Viasea Akvaryum ve Aslan Park'ı birlikte keşfedin ve unutulmaz bir macera yaşayın!

Ramazan ayı boyunca Viasea Akvaryum ve Aslan Park tesislerine giriş yapmak isteyen ziyaretçilerimize özel bir kampanya sunuyoruz! Bu iki harika tesisin tadını çıkarmak için bir araya gelerek özel bir bilet kampanyası düzenledik.
 

Türkiye’nin yaşayan gen merkezleri; Aslanpark, Viasea Akvaryum ve Timsahpark tek bilette buluşturuyor.

Aslan, Kaplan, Leopar ve Jaguar gibi dört büyük kedinin yanı sıra Beyaz Aslanları ülkemizde görebileceğiniz tek koruma alanı Aslanpark, Dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu ve farklı iklim kuşakları içerisinde yaşayan binlerce okyanus altı canlıya ev sahipliği yapan Viasea Akvaryum ve muhteşem sürüngenler; Nil timsahları, gekolar, dev kaplumbağalar ve nicesini görebileceğiniz ülkemizin ilk ve tek Timsahparkı tek bilette buluşuyor.

1-20 Nisan boyunca sürecek bu benzersiz kampanyadan faydalanıp, 1 yılda 9 Nil Timsahı, 9 Bengal kaplanı ve 4 Afrika Aslanı üreterek nesli tükenme tehlikesi altında olan nadir türlerin popülasyonuna katkıda bulunan Aslan Park, ViaSea Akvaryum ve Timsahpark’ın yürüttüğü gurbette koruma çalışmalarına destek olabilirsiniz.

Ayrıca ilave ücret ödeyerek Türkiye’nin ilk beyaz aslan yavrusu Angel ile bir araya gelebilir, unutulmayacak anlar yaşayabilirsiniz.

Ailece eğlence dolu bir gün geçirip, nadir canlılarla tanışacak, hem sizin hem çocuklarınız unutulmaz anlar geçireceği indirimli giriş bileti fırsatını sakın kaçırmayın!


Viaport Marina Marmaray ile 5 dakika mesafede!

Sadece belgesellerde tanık olacağınız büyülü anların bir de canlı şahidi olacağınız indirimli giriş biletleri için acele edin!

İyi eğlenceler dileriz.

Viasea Akvaryum

Viasea Akvaryum kendi alanıyla ilgili Türkiye’nin birçok ilke imza atmış akvaryumudur. Dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu olan Viasea Akvaryum’da farklı iklim kuşakları içerisinde yaşayan binlerce okyanus altı canlısının ve muhteşem sürüngenlerin yaşamına tanık olabilirsiniz.

Viasea Akvaryum, 8 dönümlük arazi üzerine kurulu, 47 farklı temadaki sergilerde 12.000’den fazla deniz canlısına ev sahipliği yapmaktadır. Boğaziçi’nin tarihini kronolojik sırayla ziyaretçisine sunan Viasea Akvaryum, İstanbul’un en uzun tüneline sahiptir. Tünelde yırtıcı köpek balıkları, Nil timsahları ve 100 yaşına yaklaşmış dev kaplumbağaları gibi onlarca tür yaşam bulmaktadır.

Viasea Akvaryum bünyesinde barındırdığı Timsahpark ve Kuş Cenneti üniteleriyle Türkiye’nin ilk büyük egzotik sualtı hayvanat bahçesidir.

Aslan Park 

2018 yılında 8 dönümlük alana kurulan Aslanpark, 9 farklı türde 30 yırtıcı kediye ev sahipliği yapmaktadır. Aslan, Kaplan, Leopar ve Jaguar gibi 4 büyük kedi türünün yanı sıra, Puma, Vaşak, Karakulak gibi doğada sayısı giderek azalan türler, Aslanpark’ta koruma altındadır. Öyle ki, dünyada sadece 30 tane kalmış Beyaz Aslandan 2 genç erkek, 2 genç dişi ve bir yavru erkek bulunmaktadır.

Yaşayan Gen Merkezi
Ex-situ Koruma Merkezi durumunda olan Aslanpark, nesli tükenme tehdidi altında olan yırtıcı kedilerin hayat bulduğu, nesillerinin devamlılığı için çoğalabileceği, doğal yaşam koşullarına benzer ölçülerde barınaklara sahip bir sıcak yuva niteliğindedir.

Anadolu’nun endemik türlerinden bir çift Anadolu Vaşağı ve bir çift Karakulak’a sahip olan Aslanpark Türkiye’nin ve çevre coğrafyasının ilk ve tek yırtıcı kedi parkıdır. Bünyesinde işinde uzman veteriner hekim, tekniker ve bakıcılar çalışan Aslanpark Hayvan Yönetimi Ekibi, canlıların sağlığı ve huzuru için 7/24 çalışma prensibine göre hareket etmektedir.

Yırtıcı kediler konusunda yaşayan bir laboratuvar rolü üstlenen Aslanpark, özellikle çocuklarda çevre koruma bilincinin gelişmesini amaç edinerek, doğalda azalan, endemik türler ve onları bilinmeyen yönlerine ışık tutmaktadır.


Aslan Park’ta neler göreceksiniz?
Beyaz Aslan, Aslan, Bengal Kaplanı, Karakulak, Leopar, Puma, Sibirya Kaplanı, Vaşak, Kara Panter, Serval...

Aslan Park’a büyük kediler nereden geliyor?
Aslan Park’taki tüm türler doğal yaşamlarından değil Avrupa’daki parklardan getiriliyor. Onlara yaşadıkları parklardan daha iyi olanaklar sağlanması hedefleniyor. Aslan Park doğal yaşam ortamlarında yaşayamayan ve yaşayamayacak olan hayvanlara ev sahipliği yapıyor. Tüm ihtiyaçları burada özenle karşılanıyor, türlerinin devam etmesi sağlanıyor.

Aslan Park’ta neler yapabileceksiniz?
Aslan Park sizin büyük kedileri yakından görmeniz, onların da sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatlarını sürmesi için özel olarak dizayn edildi. Büyük kediler özel bölmelerinde tel kafeslerin değil, cam kafeslerin arkasında olacaklar. Böylelikle onları çok daha net görebileceksiniz. İnsana alışık olan büyük kediler de hem sizi daha net görecekler, hem de daha ferah bir alanda yaşayacaklar.

Yavruları sevme ve besleme deneyimi;
Parkımızda yaşayan yavruları belli yaşa gelene kadar sevebilecek, onları ellerinizle besleyebileceksiniz. Önemli bir hatırlatmamız var: Yavrularımızı sadece belli saatlerde ve belli sayıda kişi sevebilecek. Bunun için parkımızdaki görevlilerden bilgi alabileceksiniz. Bu etkinlik ekstra ücrete tabidir. Yoğunluk olan günlerde besleme yapılamayabilir.

Timsah Park

Timsah Park birçok “en” ve “ilk” e sahip...

Dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu olan Timsah Park'ta farklı iklim kuşakları içerisinde yaşayan binlerce deniz altı canlısının yaşamlarını gözlemleyebileceksiniz.

Eğitim ve eğlencenin bir araya geldiği Timsah Park'ta 47 farklı temalı sergide 12.000’in üzerinde deniz canlısı sizleri bekliyor. Boğaziçi’nin tarihine su altından bakarak, İstanbul’un 88 metre ile en uzun su altı akvaryum tünelinde köpekbalıklarıyla dolu bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz.


Biberonla Koi balığı besleme ve sadece Timsah Park'ta deneyimleyebileceğiniz, günlük sınırlı sayıda sunulan özel elle Vatoz balığı besleme aktivitelerine katılabilir, sadece Timsah Park'ta sergilenen canlı türleri hakkında rehberlerimizden bilgi alabilirsiniz.

Viaport Marina Tuzla'ya Nasıl Ulaşım Sağlanır? 


Marmaray ile 5dk Uzağınızdayız!

Marmaray Halkalı – Gebze Hattında hangi istasyondan binerseniz binin, Marmaray Tuzla durağından inip, Tuzla İstasyonu önünden geçen minibüsler ile 5dk.’da Korsan Adası Temapark’tasınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan
S.GÖKÇEN NİZAMİYE durağından, E-9 No’lu otobüse binin. TRABLUS SOKAK durağında inin. Bulunduğunuz yerden TERSANE KÖPRÜSÜ durağına yürüyün. (7 dk.) TERSANE KÖPRÜSÜ durağından 130 No’lu otobüse binin. ŞEHİTLER CADDESİ durağında inin. (38 dk.)

Özel Araç ile
D-100 Karayolunda Tuzla tabelalarını takip edin. Ardından Tuzla Piyade Okulu tabelasından şehir içerine doğru ilerleyin. Kavşaklarda göreceğiniz kahverengi Viasea Akvaryum tabelalarını takip ederek, Korsan Adası Temapark’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.