TRY 99
In stock
Dr. Well Güzellik'in 6 Şubesinde Geçerli Koltuk Altı veya Özel Bölge İstenmeyen Tüy Uygulaması
  • Dr. Well Güzellik'in 6 Şubesinde Geçerli Koltuk Altı veya Özel Bölge İstenmeyen Tüy Uygulaması

Dr. Well Güzellik'in 6 Şubesinde Geçerli Koltuk Altı veya Özel Bölge İstenmeyen Tüy Uygulaması

800 ₺ 99 ₺ Var
Bir kişi aynı uygulamayı içeren fırsattan sadece bir şube seçerek bir defa faydalanabilir. Fırsat Bu Fırsat kampanyalarımızın tümü sizlerle buluşmak adına yaptımız kampanyalardır. Hizmet kalitesi ve süreleri açısından standart seanslarımızla arasında hiçbir fark bulunmamaktadır.  PAZAR HARİÇ haftanın HER günü 09:30 - 19:00 saatleri arasında geçerlidir. Fırsattan 1 kişi sadece 1 kez faydalanabilir. Erkek Ve Kadın Kullanımına Uygundur. Erkek Üyelerimiz Tek Bölge Koltuk Altı seçeneğinden faydalanabilir.

Dr. Well Güvencesi ile arzuladığınız görünüme kavuşacaksınız.


 Dr Well ile Rahatlığınız için ağrısız, acısız bir şekilde istenmeyen tüylere çözüm!


Koltuk altı veya genital bölge seçeneklerinden tercih ettiğiniz birisinde, ağrı eşiğinizin düşüklüğüne özen göstererek ekstra uyuşturucu krem ve spreyler ile konforlu bir istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemi Dr. Well'de sizleri bekliyor.

Pürüzsüz ve yumuşacık bir cilt!

Dr. Well'de rahatlığınız için ağrısız ve acısız uygulama ile istenmeyen tüylere kalıcı çözüm!

Koltuk altı veya genital bölge seçeneklerinden tercih ettiğiniz birisinde, ağrı eşiğimizin  düşüklüğüne özen göstererek ekstra uyuşturucu krem ve spreyler ile konforlu bir istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemi Dr. Well'de sizleri bekliyor.

ÖNEMLİ UYARI: Uygulamadan bir gün öncesinde jiletleme yöntemi ile kısaltılması uygulamadan alınacak sonuç için oldukça önemlidir.Aynı gün jiletleme yapılması uygulama yapılacak alanda hassasiyet ihtimali doğurduğundan risk teşkil etmektedir. Uygulama yapılacak bölgedeki kılların alınmadan seansa gelinmesi seansın ertelenmesine sebebiyet verecektir. Bu konuda göstereceğiniz özen ve hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.