TRY 107.90
In stock
Hayal Sepeti Kum Boyama Seti A5 10Adet
  • Hayal Sepeti Kum Boyama Seti A5 10Adet
  • Hayal Sepeti Kum Boyama Seti A5 10Adet
  • Hayal Sepeti Kum Boyama Seti A5 10Adet
  • Hayal Sepeti Kum Boyama Seti A5 10Adet
  • Hayal Sepeti Kum Boyama Seti A5 10Adet

Hayal Sepeti Kum Boyama Seti A5 10Adet

107.90 ₺ Var
Kum Boyama Seti A5 10 AdetKum Boyama Seti 20*15 cm boyutundadır.İçerisinde 6 farklı renk kum ve kürdan mevcuttur. Belirtilen fiyat 10 adet fiyatıdır. Karışık olarak 10 adet gönderilir.Anaokulu etkinliklerinde, çocuklara evde ho...

Kum Boyama Seti A5 10 Adet



Kum Boyama Seti 20*15 cm boyutundadır.

İçerisinde 6 farklı renk kum ve kürdan mevcuttur. Belirtilen fiyat 10 adet fiyatıdır. Karışık olarak 10 adet gönderilir.

Anaokulu etkinliklerinde, çocuklara evde hobi edindirmek, el becerilerini geliştirmek için ideal bir üründür.

Boyama Setleri

Günümüzde oldukça yaygınlaşan boyama hobisi için uygun malzemeleri bulmak ve tek bir yerden almak bir miktar zaman kaybına neden olmaktadır. Hangi ürün hangi boya türüyle uyumlu veya bu malzemeyi boyarken hangi çeşit boya kullanmam lazım gibi sorular kişilerin bu hobilerden uzaklaşmasına neden olmaktadır. Biz de sizler için uyumlu ve tam ihtiyacınıza göre, amatör ve profesyonel olarak kullanabileceğiniz boyama malzemelerini set olarak bir araya getirmek istedik. Setlerin içerisinde ihtiyacınız olan her şey bulunmaktadır. İsterseniz setlerin haricinde ufak birkaç hobi malzemesi daha ekleyerek hobinizi genişletebilirsiniz. Set ürünler hem ekonomik olarak daha uygun fiyatlara gelmekte hem de sizi zaman kaybından uzaklaştırmaktadır. Set içerisindeki malzemeler tamamen birinci kalite malzemelerdir. Boyama Seti Ürünlerimiz her zaman olduğu gibi özenle paketlenerek gönderilmektedir. Sizler de hem kendiniz için, hem çocuklarınız için bu boyama setlerini sipariş verebilir ve boyama hobinize profesyonel olarak veya amatör olarak devam edebilirsiniz. Boyama setleri ile alakalı diğer ürünlerimiz de mağaza kataloğumuzda bulunmaktadır.