TRY 139.90
In stock
Ahşap Gümüş İşlemeli Ceviz Kalem Seti V1
  • Ahşap Gümüş İşlemeli Ceviz Kalem Seti V1

Ahşap Gümüş İşlemeli Ceviz Kalem Seti V1

199 TL 139.90 TL Var
Bir sevdiğimize ya da tanıdığımıza hediye almak istediğimizde orijinal bir hediye bulmak birçok zaman zorlayıcı olabilmektedir. Bu nedenle kişiye özel hediye seçmek gerçekten ciddi uğraşlar gerektirmektedir. Sadece hediye ol...
Bir sevdiğimize ya da tanıdığımıza hediye almak istediğimizde orijinal bir hediye bulmak birçok zaman zorlayıcı olabilmektedir. Bu nedenle kişiye özel hediye seçmek gerçekten ciddi uğraşlar gerektirmektedir. Sadece hediye olarak bir ürün ya da hizmet seçmek değil bunu hediye ettiğimiz kişinin de gerçekten onu sevmesini isteriz. Bu da bizi çoğunlukla seçim aşamasında zora sokabilir. İşte bu noktada size çok orijinal bir hediye alternatifi sunuyoruz. Sevdiklerinize, annenize, babanıza, öğretmeninize ve diğer tanıdıklarınıza hediye edebileceğiniz bu ahşap kalem seti hediyeyi alan kişileri emin olun mutlu edecektir.

Tamamen el işçiliği ile üretilmiş çok şık bir ahşap tükenmez kalem setini sizlere sunuyoruz.

Kalem setinin kutusu da tamamen elde ağaç oymacılığı ile üretilmektedir. Bu kutuları da alanında uzman usta sanatkarlar elde üretmektedirler.

Kalemler de birebir elde tek tek üretilmektedir. Çok yetenekli ağaç kalem ustalarının elinden çıkan bu kalemler siz ve sevdiklerinize çok özel duygular yaşatacak. Bu nedenle el emeği göz nuru olan bu ürünlerin gerçek bir memnuniyet yaratacağını garanti edebiliriz.

Çok şık tasarlanmış kutusu içindeki ikili ahşap kalem setini eşinize, annenize, babanıza, çocuklarınıza, akdaşlarınıza ve diğer sevdiklerinize hediye olarak verebilirsiniz. Çok anlamlı bir kişiye özel hediye olacaktır.

Set içinde 2 adet ahşap tükenmez kalem bulunmaktadır. Çok özel ahşap kutusunda sizlere gönderilecektir.