TRY 99
In stock
Dr. Well Bostanlı Şubemizde Tek Seans 30 Dk. Jordi Shape İle Zayıflama Uygulaması
  • Dr. Well Bostanlı Şubemizde Tek Seans 30 Dk. Jordi Shape İle Zayıflama Uygulaması

Dr. Well Bostanlı Şubemizde Tek Seans 30 Dk. Jordi Shape İle Zayıflama Uygulaması

450 ₺ 99 ₺ Var
Fırsattan haftanın 6 günü (Pazar hariç); 10:00-19:00 saatleri arası yararlanılabilir. Kampanyalarımızın tümü sizlerle tanışmak adına yaptığımız özel kampanyalardır. Hizmet kalitesi ve süreleri açısından standart seanslarımızla arasında hiçbir fark bulunmamaktadır. Randevu iptal ve değişiklikleri 1 gün öncesinden bildirilmelidir. Aksi takdirde fırsat kodlarınız kullanılmış sayılacaktır. Bir kişi aynı uygulamayı içeren fırsattan sadece bir şube seçerek bir defa faydalanabilir. Erkek ve Kadın kullanımına uygundur. Hizmete ilişkin fiş veya faturanızı, hizmeti aldığınız işletmeden istemeyi unutmayınız. Kişi başı 1 adet fırsat kodu kullanılabilmektedir. BU FIRSATTAN FAYDALANAN KİŞİ AYNI İŞLETMEYE AİT BAŞKA ZAYIFLAMA FIRSATINDAN FAYDALANAMAZ!

Dr. Well Bostanlı Şubemizde Jordi Shape İle Zayıflama Uygulaması sizlerle!

Jordi Shape 

Radyofrekans

Sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyen kişiler tarafından kullanılan radyofrekans halk arasında “CİLT ÜTÜLEME” şeklinde bilinen bir uygulamadır. Bu uygulama ile beraber deride istenilen gerginlik sağlanır. 

Foton ışık
Bu teknolojide foton ışıklar ile hücreler etkileşime geçirilerek hücrelerin yeni kolajen, elastin ve biyoışık üretmeye teşvik edilmesi sağlanır.

İnce çizgileri azaltma
Siyah lekeleri azaltma
Cilt esnekliğini artırma
Cildi derinden temizleme gibi bir çok etkiye sahiptir.

Rotasyonlu Başlık
Başlık yağlı bölgeye yerleştirilir ve vakum etkisi ile yağlı deri başlığın içine doğru alınır. Sonrasında 10 ila 90 derece arası bir açı ile saat yönü ve tersine dönerek çalışmaya başlar. 

Güçlü Vakum
Vakum bölgesel yağlara savaş açan bir uygulamadır. Vakum, ters basınç ile yağların ayrılmasına ve basınç uygulayarak dirençlerinin kırılmasına neden olmaktadır. Vücuttan atılan yağ hücrelerinin yerine yenileri oluşmayacağından uygulama yapılan bölgede yeniden yağlanma olmamaktadır.