TRY 199
In stock
Yalova Lova Hotel'de Enfes Açık Büfe Kahvaltı Keyfi
  • Yalova Lova Hotel'de Enfes Açık Büfe Kahvaltı Keyfi
  • Yalova Lova Hotel'de Enfes Açık Büfe Kahvaltı Keyfi
  • Yalova Lova Hotel'de Enfes Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Yalova Lova Hotel'de Enfes Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

250 ₺ 199 ₺ Var
Kahvaltınızı şöyle şehirden biraz uzaklaşıp huzurla dolacağınız bir yerde gerçekleştirmek ve günün keyfini garantilemek isterseniz Yalova Lova Hotel & Spa'da A'dan Z'ye eksizsiz ve taze lezzetlerle dolu açık büfe kahva...

Kahvaltınızı şöyle şehirden biraz uzaklaşıp huzurla dolacağınız bir yerde gerçekleştirmek ve günün keyfini garantilemek isterseniz Yalova Lova Hotel & Spa'da A'dan Z'ye eksizsiz ve taze lezzetlerle dolu açık büfe kahvaltı hizmetini kaçırmayın!

Lova Hotel & Spa'nın eşsiz mutfağından çıkacak olan açık büfe kahvaltı servisi uygun fiyatlar ile karşınızda...

Afiyetler olsun!

Lova Hotel & Spa 

Şehir merkezine 2 km, Çınarcık'a 6 km ve kaplıca bölgesine 5 km mesafedeki Lova Hotel SPA, ücretsiz Wi-Fi içeren modern odalar sunmaktadır. Otelde biri kadınlara özel, diğeri ise karma kullanıma açık iki spa merkezi bulunmaktadır. Diğer olanaklar arasında masaj odaları, kapalı yüzme havuzları, buhar odası, sauna ve Türk hamamı sayılabilir. Tesiste açık yüzme havuzu ve spor salonu da mevcuttur.

Lova Hotel'in halı zeminli odalarında LED TV, klima, minibar ve elektrikli su ısıtıcısı bulunmaktadır. Her odada havuzun veya çevredeki doğal güzelliklerin manzarasına sahip balkon vardır.

Her gün açık büfe kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz. Restoranda öğle ve akşam yemeğinde alakart menü sunulmaktadır. Ayrıca lobi alanında bulunan kafede içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Otele en yakın alışveriş merkezi sadece 700 metre uzaklıktadır. Yenikapı-Yalova Feribot İskelesi ise 4,5 km mesafededir. Tesisin bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. Sabiha Gökçen Havaalanı'na tekneyle 55 dakikada ulaşılabilir.