TRY 500
In stock
Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme
  • Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme
  • Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme
  • Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme
  • Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme
  • Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme
  • Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme

Atlıtur Gümüşdere'den Okullara Yönelik Atları Tanıma ve At Binme

1000 ₺ 500 ₺ Var
At biğnme yerleri arayışındakiler dikkat! At binme İstanbul'da Gümüşdere Atlıtur'da deneyimlenir!At binmek en eğlenceli sporlardan biridir ama öyle profesyonel bir biçimde bu sporu yapmak için öncelikle at binme kursuna gidilm...

At biğnme yerleri arayışındakiler dikkat! At binme İstanbul'da Gümüşdere Atlıtur'da deneyimlenir!

At binmek en eğlenceli sporlardan biridir ama öyle profesyonel bir biçimde bu sporu yapmak için öncelikle at binme kursuna gidilmelidir.

Hobi olarak, eğlence amaçlı at binme sporunu yapmak istiyorsanız Atlıtur'un kapıları sizlere açık!

At binme Avrupa Yakası'nda Atlıtur'da sizlere daha da büyük keyif verecektir.

Atlıtur Gümüşdere'nin at binme alanı da oldukça geniştir!

İyi eğlenceler dileriz!

Aşağıda size okullara yönelik yaptığımız at binme program içeriğini gönderiyoruz. Hafta içi okul saatlerinde servislerle buraya ulaşımı sağlayıp yine servislerle dönme imkanına sahipseniz, o gün içinde çocuklar için unutulmaz bir atlarla dolu aktivite olacaktır.

Okullara yönelik programlarımızda, İstanbul’ un birçok bölgesinden farklı okullar ile yaptığımız etkinlikler de Köy içi ve Gümüşdere Sahil kenarındaki Tesislerimizde hizmet vermekteyiz.Denize 100 metre mesafede, Çam ağaçlarının altında bulunan Tarihi Gümüşdere Plajı Atlıtur Binicilik Tesisi piknik yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Sarıyer Gümüşdere'de sahil kenarında ve köy içinde bulunan at evimizde günübirlik program akışı;

Atlarla ilgili bilgilerin verilmesi, çocuklardan gelen soruların cevaplanması ile interaktif şekilde başlayan bir workshop.

ATLAR HAKKINDA ÖN BİLGİ VERİLECEK,

Öğrenciler tek sıra halinde atın sol yanına gelip nasıl tımarlandığını,tarandığını uygulamalı olarak deneme fırsatı bulacak bunu takiben, -At binme sırası gelen öğrencinin liderin yardımıyla ata temas etmesi sağlanılacaktır. -Bu temas sol yanından atın elle sevilmesi şeklinde olacaktır.

Sonrasında sıra ile atlarımıza elimize koyarak havuç yedirdikten sonra atın üzerinde geçirilecek vakit gelir.

Togları takılan öğrenciler, yan yürüyücü ata liderlik edecek şekilde sıra ile ata binerek turlarına başlıyacaklardır.

Eğitmen o sırada dizgin tutulması, atın üzerinde dengede durmak kısaca at malzemelerini tanıtmak konusunda isimlerini söyleyecektir.

Atın yedekli olarak adeta yürüyüş tarzında salınmasına karşılık dengede durması gerektiğini ifade edecektir.

Bu sırada sınıf öğretmenleri de öğrencinin ilgisinin konuya odaklanmasını, sessizliğin sağlanıp dikkatin eğitimciye verilmesini sağlayacaktır.

Atın kontrolü liderde, öğrencinin denge kontrolü ve güvenliği yan yürüyücüde olduğundan dolayı, öğrenci en maksimumda güvenlik önlemleri alınmış olarak yapılacak geziye başlamaya hazır durumdadır.

Gezi başladıktan sonra Atın üstünde dengeyi geliştirmek için eğlenceli kültür fizik hareketleri yaptırılacak, Atı hissetmek için boynuna sarılarakyürütülecektir.

 

Aktivite boyunca atlara dair bilgi ve tecrübeye sahip olmanın yanı sıra atlarla vakit geçirmek çocuklarımız için çok faydalı ve eğlenceli bir tecrübe oluyor.Çocukların gelişimine olumlu birçok etkisi bilinen biniciliğin ve atlarla iletişimin çok uzakta olmadığını, sizlerle çalışmaktan memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isteriz.

 

Tesisimizde yapılan bu aktivite arzu edildiği takdirde gözleme ya da kahvaltı taleplerine karşılık verebilecek bir kapasiteye de sahiptir. Hafta içi istediğiniz herhangibir gün bu aktiviteniz için gelecek ögrenci sayısını bildirecek şekilde rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Kahvaltı,tost,gözleme, mangal vs seçenekler kafemizde mevcuttur.