TRY 109
In stock
'İyi Kötü Çirkin' Tiyatro Oyunu Bileti
  • 'İyi Kötü Çirkin' Tiyatro Oyunu Bileti

'İyi Kötü Çirkin' Tiyatro Oyunu Bileti

139 TL 109 TL Var
Kahkaha dolu oyun, İyi Kötü Çirkin seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor!   Keyif dolu oyunu sevdiklerinizle birlikte izlemeye ne dersiniz?Hem uygun fiyatı hem de başarılı oyuncularıyla adından çok söz ettirecek oyunu sakın...

Kahkaha dolu oyun, İyi Kötü Çirkin seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor!

 

Keyif dolu oyunu sevdiklerinizle birlikte izlemeye ne dersiniz?

Hem uygun fiyatı hem de başarılı oyuncularıyla adından çok söz ettirecek oyunu sakın kaçırmayın.

Biletinizi tükenmeden alın.

 

İyi eğlenceler...

İyi Kötü Çirkin

"Eray Yasin Işık'ın kaleme aldığı, Ahmet Burak Bacınoğlu yönetiminde sahneye koyulan "İyi Kötü Çirkin" oyunu ile iyilik ve kötülük kavramı; trajik bir olay örgüsü içinde hiciv ve esprili bir dille anlatılıyor. Seyircinin televizyon ekranlarından ve beyaz perdelerden takip ettiği Ersin Korkut, Hakan Bulut, Ahmet Burak Bacınoğlu ve Eray Yasin Işık; eğlence garantili "İyi Kötü Çirkin" oyununu sahneleyecekler.

Tek suçu iyi bir insan (AHMET BURAK BACINOĞLU) olmak olan talihsiz bir adam, hayatı boyunca karşılaştığı kötülüklere (HAKAN BULUT) ve çirkinliklere (ERSİN KORKUT) rağmen vicdanının sesini dinleyerek ayakta durmaya çalışmıştır. Yaşadıkları acılara, zorluklara, aşağılanmalara karşı, o iyi olmaktan hiç vazgeçmemiştir. Kazık yemiş, yanlış anlaşılmış hatta başkalarının yaptıklarının ceremesini de çekmiştir. Ama vazgeçmemiştir. İyiler hep kazanır sözünü ispatlamaya çalışırken o hep kaybetmiştir. Ta ki bir gün değişmeye karar verene kadar..."