TRY 39.90
In stock
Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim
  • Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim
  • Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim
  • Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim
  • Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim
  • Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim
  • Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim

Akademas Destekli iSertifika'dan Ücretsiz Dijital Sertifikalı Eğitim

99.90 TL 39.90 TL Var
Fırsat kodları satın alındıktan sonra 30 gün içerisinde kullanılmalıdır. Fırsat kodunuz ile kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız. Örnek sertifikayı görmek için lütfen tıklayınız.  Eğitim programını seçtikten sonra, ödeme aşamasında fırsat kodunuzu girmeniz gerekmektedir. iSertifika bir Akademi Bilgi Eğitim Kurumları hizmetidir. Fırsat kodunuz ile kayıt olmak için www.isertifika.com sitesindeki eğitimlerin üzerindeki “Eğitime Katıl” butonu üzerinden sipariş oluşturup “Kupon kodunuz var mı?” kısmına kodunuzu girmeniz gerekir. Kodun uygulanmasıyla sepet 0 TL olur ve üyelik tamamlanarak ilgili eğitim anında aktif olur. Eğitimler online olarak yapılmaktadır. Fırsat koduyla online eğitim erişimine ve kayıtlı dijital sertifikaya ücretsiz sahip olabilirsiniz. Hologramlı sertifika isteğe bağlı olup örnek sertifikaları ve ücreti görmek için lütfen tıklayın. iSertifika bir Akademi Bilgi Eğitim Kurumları hizmetidir. Dilerseniz [email protected]'a mail atarak bilgi alabilirsiniz.

30 saniye içinde eğitime katılın! iSertifika’dan istediğiniz eğitimi anında alın.

Özgürce derslere çalışın! Her an cepten, tabletten, bilgisayardan çalışın.

Sınavı geçin, AKADEMAS® onaylı sertifikanızı alın : İsteğiniz zaman sınava girin, Kayıtlı Sertifikanız anında hazır.


AKADEMAS® ile bazı sertifikalar uluslararası özelliğe sahiptir.

iSertifika

iSertifika bir Akademi Bilgi° hizmetidir. İnternet üzerinden sertifikalı eğitimi temsilen kısaca iSertifika° adını almıştır. Akademi Bilgi°, eğitim içeriklerini Türkiye’nin ve İngiltere’nin öncü üniversite ve kolejleri ile işbirliği içerisinde; profesör, doçent, doktor ve sektörünün uzmanı olan kişiler tarafından oluşturulmuş eğitim içeriklerini aday üyelerine sunan dijital eğitim sağlayıcı kurumdur. iSertifika bünyesinde, profesyonel gelişim eğitimleri ve türevleri bir çok eğitim içerikleri bir arada sunulur. Kuruluş felsefesi olarak belirlediğimiz vizyonumuz, bireylerin ve gerçek hayata uygun gerçek ihtiyaçlarını karşılayan eğitimler vermektir. Verdiğimiz tüm hizmetlerde ve eğitim süreçlerinde ISO 9001 kalite anlayışını ve müşteri memnuniyeti esasını hayata geçiren bir yaklaşımı sunmaktayız.

iSertifika Sisteminde Neler Var?
Eğitim Özgürlüğü Var!

iSertifika° sisteminde öğretmen ve öğrencinin aynı ortamda ve aynı anda bulunmalarına gerek kalmadan, internet teknolojileri aracılığıyla gerçekleştirilen eğitim ve öğrenim faaliyetleri mevcuttur. Öğrenciler, ders içeriklerine istedikleri zaman istedikleri ortamdan ulaşabilirler ve site üzerindeki iletişim ve etkileşim araçlarını kullanarak hem diğer öğrencilerle hem de eğitmenler ile iletişim kurabilirler. Bu sayede öğrenme zamanına, mekânına, tekrar tekrar ulaşabilir tüm süreçlere kendiniz karar verebilirsiniz. En önemlisi ise eğitim maliyetlerinin çok düşük olması nedeniyle ulaşılabilirliği oldukça yüksektir.

 

Gerçekçidir! Kopya, Açık, Genel Eğitim Notları Yok! Uzmanlaşmaya Yönelik İçerik Var!

Eğitimlerimiz akademik tabanlı olmasının yanında tamamen ihtiyaca yönelik nokta atışı eğitimlerdir. Örnek vermek gerekirse “İnsan Kaynakları Eğitimi” adında genel bir eğitim iSertifika° sisteminde kesinlikle yer almaz. Çünkü “İnsan Kaynakları Eğitimi” en az 4 yıllık bir üniversite sürecini içeren uzun soluklu ve çok detaylı bir eğitimdir. Böyle bir eğitimin

içeriği ve isimlendirmesi sertifika eğitiminin özüne ve süresine uymayacaktır. Kariyerinde insan kaynaklarına odaklanmış bir birey, “İnsan Kaynaklarında Personel Seçme Süreci” gibi sadece uzmanlaşmak istediği konu üzerinde eğitime ihtiyaç duyacaktır. Eğitimlerimiz genel içeriklerden ziyade tamamen uzmanlaşmaya yönelik, tüm telif hakları Akademi Bilgi’ye

ait uzman ve akademisyenlerin oluşturduğu özel eğitimlerdir.


İspatlanabilir, Hakedilmiş Sertifika Var!

iSertifika° sisteminde akademik içerikli öz bilgiler sunulur ve sınav yapılır. Katılımcılarımıza sağlanan dijital kayıtlı sertifikalar benzersiz olarak numaralandırılmış ve kişiye özel linke sahiptir. İsteğe bağlı hologramlı fiziksel sertifikalar ise karekodlu, taklit edilemez hologram mühürlü, ilgili eğitmen ve kurum yetkilisi tarafından ıslak imzalı olarak, Akademi Bilgi Kurumları tarafından düzenlenir. İşveren kurumlar yada bireyler tarafında tarafından sertifikaların orijinalliği sertifika numarası ile sitemizden doğrulanabilir. Online eğitimlerin sertifikaları AKADEMAS® tarafından sağlanmaktadır. . Online eğitimlerin içerikleri ve sertifikaları AKADEMAS® işbirliği ile hazırlanmıştır. AKADEMAS® çeşitli düzeydeki akademisyenlerin eğitsel destekleri ve içerikleriyle kendini geliştiren bir kuruluşdur.


Sertifika Programlarından Bazıları

Pazarlama & Satış

Pazarlama İletişimi Yönetimi

Etkin Sunum Teknikleri

Uluslararası Pazarlara Giriş

İlişkisel Pazarlama Yönetimi

Etkili Zaman Yönetimi

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Yönetim Modelleri

İnsan Kaynakları Yönetimi (Performans Değerleme)

İnsan Kaynakları Yönetimi (Yetkinlik Analizi)

Mobbing - Psikolojik Şiddet

İnsan Kaynakları Yönetimi (Personel Seçme)

İnsan Kaynakları Yönetimine Geçiş

Türkiye’de Sosyal Güvenlik

İnsan Kaynakları Yönetimi (Personel Güçlendirme)

Eğitim ve Kadrolama Yönetimi (Uluslararası İşletmeler)

Yönetim & Organizasyon

Etkili Zaman Yönetimi

Satınalma ve Dış Kaynak Kullanımı Yönetimi

Disiplin Yönetimi

Yönetim ve Liderlik

Örgüt Kültürü Yönetimi

Kişisel Gelişim

Liderlik Yönetimi

Zaman Yönetimi

İşletmelerde Mobbing

Bilgi Teknolojileri

Lojistik Yönetimi (Teknoloji)

Finans & Muhasebe

Türkiye’de Sosyal Güvenlik

Üretim & Tedarik Zinciri

Dış Kaynak Kullanımı ve 3PL Yönetimi

Tedarik Zinciri Yönetimi (Tedarikçi Seçimi)

Üretim Yönetimi (Yalın Üretim)

Lojistik Teknolojileri Yönetimi