TRY 399
In stock
Fizyoholistik Şifa Merkezi'nden 40 Dakika Parafin Banyosu & Masaj
  • Fizyoholistik Şifa Merkezi'nden 40 Dakika Parafin Banyosu & Masaj
  • Fizyoholistik Şifa Merkezi'nden 40 Dakika Parafin Banyosu & Masaj

Fizyoholistik Şifa Merkezi'nden 40 Dakika Parafin Banyosu & Masaj

850 ₺ 399 ₺ Var
Fizyoholistik Şifa Merkezi'nin uzman kadrosu ve kaliteli hizmetiyle siz de tanışın!Ağrılardan kurtulup yenilenmenmiş hissetmenizde size yardım edecek indirimli Parafin Banyosu ve Masaj fırsatını sakın kaçırmayın...Siz de ken...

Fizyoholistik Şifa Merkezi'nin uzman kadrosu ve kaliteli hizmetiyle siz de tanışın!

Ağrılardan kurtulup yenilenmenmiş hissetmenizde size yardım edecek indirimli Parafin Banyosu ve Masaj fırsatını sakın kaçırmayın...

Siz de kendinize zaman ayırın ve ayrıcalıklı fiyatlarla ihtiyacınız olan bakıma kavuşmak için hemen rezervasyonunuzu yapın.

Parafin Banyosu ne ise yarar?

Parafin, yüksek sıcaklıkta eritilen özel bir parafin mum türüdür. El ve ayaklar önceden temizlenir ve parafin banyosuna batırılarak kaplanır.

 

Parafin; damarların genişlemesi (vazodilatasyon) ile metabolizmayı hızlandırarak, dolaşımı arttırır. Uygulanan cilt yüzeyi gevşer ve rahatlama sağlayarak masaja hazırlanmış olur. Parafin banyosu sinir sıkışmasına iyi derecede fayda sağlar. Parafin ile yüzeyel sıcaklık artacağından kas spazmı azalırken ağrı üzerinde de azaltıcı, rahatlatıcı etkisi vardır.
Ayrıca bu işlem sayesinde ciltteki kuru bölgeler yumuşar, çatlaklar nemlenir ve cilt yenilenir hücreler yenilenme sağlar. Kasların, eklemlerin ve bağların şişmesini tölöre etmenin en etkili yollarından biridir. Ancak daha çok kas dokusundaki problemleri çözmek için tercih edilir. Ödemi atar Ultrasonun ısıtma etkisi sayesinde kas ağrıları bakımı sağlanır ve omuzda kas sıkışması ve iskelet ağrılarını yumuşak doku ağrısı ve cilt bakımı rahatlama sağlar.