TRY 130
In stock
'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' Tiyatro Oyunu Bileti
  • 'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' Tiyatro Oyunu Bileti

'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' Tiyatro Oyunu Bileti

180 ₺ 130 ₺ Var
Victor Hugo'nun kaleminden edebiyat dünyasına kazandırılan kült eser 'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşuyor!İdam cezası üzerinde tüm detaylara inen, insan ve insanlık açısından ufuk açıcı ...

Victor Hugo'nun kaleminden edebiyat dünyasına kazandırılan kült eser 'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşuyor!

İdam cezası üzerinde tüm detaylara inen, insan ve insanlık açısından ufuk açıcı bu özel oyun için indirimli tiyatro biletlerini sakın kaçırmayın...

Siz de bu kült eseri bir de tiyatro sahnesinde deneyimlemek için acele edin ve uygun fiyatlı tiyatro biletinizi tükenmeden alın.

İyi seyirler.

Bir İdam Mahkumunun Son Günü

İdam cezasına çarptırılan bir mahkûmun bu cezayı beş hafta öncesinden öğrenmesi ve bu süre içinde nasıl giderek insanlıktan çıkıldığını; anlatan eser, tiyatro uyarlaması ile seyirci karşısına çıkıyor. Oyun, idam infazlarını bir eğlence gibi izleyen halkın yanında; adalet, ceza hukuku, ölüm cezaları gibi güncel konuları seyirciye sorgulatarak mahkûmun yargılanmasını ve idama gidiş sürecini anlatmaktadır.