Ne Alacağınıza Karar Verdiniz mi?

İtiraf edelim; böyle özel günler olmasa sevgimizi yoğun şekilde göstermek çoğu kez, ya aklımıza gelmeyecek ya da buna hevesimiz olmayacak. Tekdüze ve yoğun günlük rutin, sevginin ikinci planda kalmasına yol açıyor.

 O yüzden, ön yargılarınızı ve bahanelerinizi bir yana bırakın ve sevginin başrolde olduğu bu günü hakkını vererek geçirmeye bakın.

Herkes İçin Seçilebilecek Hediyeler

Sevgililer Günü Hediyesi Erkeğe ve kadına çoğu kez, ayrı alternatifleri değerlendirmeyi gerektiriyor. Bununla birlikte, cinsiyet fark etmeksizin herkesi mutlu edecek hediyelerden bahsetmek de mümkün. Tatlı gıdalar bunların başında geliyor.

Bir yiyecek olmasının yanı sıra, hediye olarak da çok sık işlev gören çikolata, değerlendirebileceğiniz ilk seçeneklerden. Son derece şık bir sunuma sahip çikolata ya da çikolata içeren hediyeleri, tek başına sunabileceğiniz gibi, asıl hediyenin yanına eşlik etmesi için de seçebilirsiniz. Çikolata, lokum gibi ürünler, sunacağınız diğer hediyenin daha büyük etki yaratmasını sağlayabilir, sunumu zenginleştirir.

Nokta Atışı Hediyeler

Bir başkası için hiç anlam ifade etmeyecek, ama onu dünyalar kadar mutlu edecek şeyler var mı?

Karşınızdakini ne oranda tanıyorsanız, onu gerçekten mutlu edecek hediyeyi seçme ihtimali o oranda artar. O en çok nelerden hoşlanıyor? Nelere ilgisi var? Nelere tahammül edemez? Şu aralar gündeminde hangi konular var? Bu tip sorunların cevabı, isabetli hediyeye giden yolu gösterir.

Ona “Deneyim” de Hediye Edebilirsiniz

Hediye denilince aklınıza yalnızca “ürün”ler gelmesin. Deneyim de armağana dönüşebilir.

Belki görmek istediği bir ülke/ şehir vardır. Bir seyahat biletiyle ona gezi deneyimi armağan edebilirsiniz. Kendini geliştirmek ya da hobi edinmek için gitmek istediği bir kurs mu var? Onun için kurs kaydı yaptırmaya ne dersiniz?